Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα απαραίτητη για κάθε επαγγελματία.

Η καταχώρηση σε τοπικούς διαδικτυακούς καταλόγους είναι ο απλούστερος τρόπος αλλά δεν είναι αρκετή παρά μόνο ίσως για κάποιες επιχειρήσεις καθαρά τοπικού χαρακτήρα.

Τα social media προσφέρονται επίσης ως πεδίο διαδικτυακής παρουσίας και μάλιστα με δυναμικό τρόπο αφού προσφέρουν άμεση αλληλεπίδραση με ένα ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες.

Παρ’ όλα όμως τα παραπάνω εργαλεία η δημιουργία ιστοχώρου (web-site) μπορεί να προσφέρει επιπλέον λειτουργίες όπως κρατήσεις, πωλήσεις, καμπάνιες newsletter, κ.λπ. και βέβαια να αποτελέσει ολοκληρωμένο πεδίο πληροφοριών και κύριο σκέλος μιας Εταιρικής Ταυτότητας.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει το περιεχόμενο -της όποιας διαδικτυακής παρουσίας- να είναι όσο το δυνατό πλήρες πληροφοριών, άριστα δομημένο και το επιμέρους υλικό που αναρτάται -τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα video ή τα πιθανά έγγραφα- να είναι προσεγμένο· ελκυστικό και κατατοπιστικό.

Για κάποιες λειτουργίες του ιστοτόπου χρησιμοποιούνται cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας εδώ, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Περισσότερες πληροφορίες Εντάξει